درباره کاشت ناخن بیشتر بدانید
*کاشت ناخن چیست؟
*آیا از کاشت ناخن راضی هستید؟
*کدام روش کاشت بهتر است؟
*عوارض کاشت ناخن چیست؟
خانم ها به دلایل مختلف اقدام به کاشت ناخن می کنند عده ای صرفا جهت زیبایی و برخی جهت پوشاندن عیوب ناخن هایشان.
مهم نیست که قرد به چه انگییزه ای تصمیم به کاشت ناخن میگیرید مهم اینست که این کار با آگاهی صورت گیرد .
حال بسیار مختصر با انواع کاشت ناخن آشنا می شویم:
۱-کاشت با قالب:
در این روش مواد کاشت را در قالب ناخن مصنوعی می ریزند بعد روی ناخن مواد ضد قارچ می زنند و قالب را روی ناخن فشار می دهند بعد از چند دقیقه که خشک شد آن را بر میدارند. این روش راحت ترین ودر عین حال بی کیفیت ترین نوع کاشت است.بسیار سریع انجام می شود چون طی آن ناخن سوهان کشی نمیشود و از طرفی چسب ناخن هم استفاده نشده سریع زیر آن هوا می گیرد و قارچ رشد میکند در این روش فرد بهتر است دست هایش زیاد با آب تماس نداشته باشد بنابر ین افراد خانه دار نباید از این روش کاشت استفاده کنند.
۲-کاشت با پودر:
در این روش ابتدا ناخن مصنوعی را از نیمه ناخن با چسب می چسبانند بعد روی ناخن مواد ضد قارچ می زنند و بعد پودر کاشت که همان مواد دندانپزشکی است را روی ناخن زده و در امتداد فالب کار میکنند و با سوهان برقی به ناخن شکل می دهند . این روش بهترین و با کیفیت ترین روش کاشت و در عین حال وقت گیر ترین روش است.
۳-کاشت با ژل:
روش انجام آن شبیه روش پودری است فقط مواد آن متفاوت است در این روش ناخن ها زیبایی بیشتری بدست می آورند منتها این روش در مناطق شرجی دوام دارد و در مکانهای خشک ترک می خورد.
*چه کسانی بهتر است کاشت ناخن انجام ندهند :
۱-کسی که عفونت ناخن (قارچی یا غیر قارچی)دارد چو کاشت باعث می شود روی ناخن پوشیده شده و فرد متوجه پیشرفت بیماری خود نشود.
۲-کسانی که به هر دلیلی ضعف سیستم ایمنی دارند و مستعد عفونت هستند با این کار زمینه برای بروز عفونت در این افراد فراهم می شود.
۳-احتمال عفونت در ناخن های پا به دنبال کاشت بیشتر است زیرا پاها قسمتی از روز در فضای بسته کفش قرار دارند و این زمینه رشد قارچ را فراهم می کند.
*یک نکته: کاشت ناخن برای افرادیکه عادت به جویدن ناخن دارند مناسب است چون ناخن های کاشت شده ضخیم هستند و قابل جویدن نیستند از طرفی مواد کاشت بد مزه هستند و جویدن ناخن برای افراد ناخوشایند است البته باید کوتاه مدت و دوره ای تکرار شود و همراه با درمان و مشاوره های روانشناختی باشد.
*عوارض کاشت ناخن چیست :
۱-درماتیت تماسی و آسیب به ناخن ها و نسوج اطراف آنها
۲-نا صاف و خط خط شدن سطح ناخن و خرد شدن و شکنندگی و تغییر رنگ و فرم ناخن در اثر آکریلات موجود در چسبی که با آن ناخن را می چسبانند.
۳-تخریب بستر ناخن
۴-در موارد شدید عوض شدن جهت و محور رشد ناخن
۵-ایجاد زمینه برای رشد قارچ ها و بروز عفونت قارچی ناخن
۶-برخورد ناگهانی ناخن ها با جسم سخت و جدا شدن ناخن کاشت شده به همراه ناخن اصلی از بستر ناخن
۷-در صورتیکه کاشت ناخن انجام میدهید سعی کنید هر ۳ ماه آن را بردارید تا ناخن های طبیعی استراحت کنند و اگر عارضه ای بروز کرده باشد از آن آگاه شوید و به درمان به موقع آن بپردازید.